Historie


Gewoon schoonmaak…

 

De afgelopen 35 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland maar heeft haar familiaire karakter weten te behouden. De oprichter van Leeuwen sr. heeft zich tot aan de overdracht in 2004 nauwgezet beziggehouden met de ontwikkelingen en innovaties binnen de schoonmaakbranche. Mede door het bekleden van diverse toonaangevende posities binnen de vakorganisaties. Door het huidige- maar ook toenmalige- management is het vak schoonmaker duidelijk op de kaart gezet. Hiermee heeft ook het bedrijf zijn voordeel gedaan.

Onder leiding van de huidige directeur Dennie van Leeuwen is VLS naar een regionaal georiënteerd schoonmaakbedrijf met een landelijk karakter gegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf een sterke autonome groei meegemaakt door gebruik te maken van de goede basis die is gelegd maar tevens in te springen op innovaties en uitdagingen in de huidige markt.

Ondanks deze groei zijn een aantal belangrijke kwaliteiten van het familiebedrijf nooit uit het oog verloren. VLS is nog altijd een betrouwbare en resultaatgerichte partner met enthousiaste en betrokken medewerkers die garant staan voor topkwaliteit!

 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?