Nieuws


VLS GROEP BEHAALT 2E PLEK BESTE SCHOONMAAKBEDRIJVEN NEDERLAND

17 jan 2019


Ieder jaar onderzoekt Management Team (MT.nl) de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners van Nederland: de MT1000. In totaal werden 4.500 zakelijke beslissers ondervraagd en binnen het vakgebied schoonmaak zag ICS Groep zich gekroond worden tot beste schoonmaakdienstverlener van Nederland. Op de tweede plaats is VLS geëindigd, gevolgd door Hago Nederland. 

Top 10 schoonmaakbedrijven

Hieronder volgt een opsomming van de beste bedrijven in de categorie schoonmaak. MT.nl benadrukt dat alleen bedrijven met meer dan vijf procent respons zijn meegenomen. In de overall score zijn naast de 3 aspecten van het model van Treacy & Wiersma ook het marktaandeel in de onderzochte doelgroep en het aantal aanbevelingen meegenomen.

1. ICS Groep

2. VLS Groep

3. Hago Nederland

4. HECTAS Cleaning Service

5. Eresdé

6. ISS Facility Services

7. Schoonmaakbedrijf G. Raggers & Zn.

8. CSU

9. Asito

10. Schoonmaakorganisatie Succes

Lijst op basis van 4.500 ervaringen

De ranglijst wordt bepaald door een panel van zakelijke beslissers uit te nodigen om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 4.476 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000. Respondenten werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 1 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend. De leveranciers werden ook gewaardeerd op drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Gezamenlijk vormen deze waarderingen de basis voor de ranking in de MT1000.


 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?