Nieuws


VLS Groep Official Supplier van Feyenoord

20 dec 2018


De VLS Groep en Feyenoord hebben overeenstemming bereikt over verlenging van de samenwerking tot en met 2023 en ook toetreding als Official Supplier van Feyenoord. VLS en Feyenoord bezegelen hiermee hun inmiddels 25 jarige samenwerking.

Het landelijk opererende schoonmaakbedrijf uit Zwijndrecht verbindt zich vanaf dit seizoen tot en met 2023 als Official Supplier aan de Rotterdamse voetbalclub. Feyenoord en VLS maakten het partnerschap recent officieel met de ondertekening van de vernieuwde overeenkomst. VLS blijft met deze hernieuwde samenwerking dus ook de komende jaren de schoonmaak verzorgen van het Feyenoord Stadion. Daarnaast blijft VLS natuurlijk zichtbaar op de LED en overige boarding.

De afgelopen 40 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot één van de grotere schoonmaakdienstverleners in Nederland. Maar met be-houd van het familiaire karakter. Daar komt bij dat VLS zich kenmerkt door een platte organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en elke medewerker weet wat er speelt. In de afgelopen 25 jaar was VLS altijd al dé preferred partner voor schoonmaak voor het stadion. Maar dit jaar is met het hernieuwen van de overeenkomst VLS dan ook Official Supplier van Feyenoord geworden.

VLS staat o.a. bekend om het specialistisch onderhoud van diverse sportcomplexen waaronder het Feyenoord Stadion, Topsportcentrum Rotterdam en Sparta Rotterdam en mag zich-zelf dan ook graag zien als ‘’De Sportiefste Schoonmaker van het Rijnmond gebied. Met haar bedrijfsonderdeel VLS schoonmaak heeft VLS zich gespecialiseerd op regulier schoonmaak-onderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties op landelijk niveau. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op eenmalige specialistische reinigingsopdrachten, maar ook de dagelijkse reiniging van trappenhuizen, evenementenhallen en dus ook voetbal-stadions behoren tot deze unieke dienstverlening.
Vlnr: A.J.A.M. van Luxemburg (VLS), J. van Merwijk (Stadion Feyenoord),

D.A. van Leeuwen (VLS) R. de Groot (Stadion Feyenoord) 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?