Dieptereiniging sanitair


Toiletten en ander sanitair scoren hoog in de polls: meestal in negatieve zin. Naast gedegen dagelijks onderhoud en een goede technische staat is regelmatig dieptereiniging nodig om de hygiëne op een hoog en verantwoord peil te houden.

Hoe goed de sanitaire ruimten dagelijks ook worden schoongemaakt, de niet zichtbare en moeilijk bereikbare plaatsen komen meestal onvoldoende tot niet aan bod. Hierdoor ontstaan veelal vervuilingen die onaangename geuren en bacteriële groei kunnen veroorzaken. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom heeft het sanitair jaarlijks een dieptereiniging nodig.

Onder een dieptereiniging wordt verstaan het zich ontdoen van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging zoals: zeepresten maar ook kalkafzetting en bacteriën die zich voornamelijk in de voegen en op het tegelwerk hebben genesteld (door o.a. urine). Indien nodig demonteren of vervangen wij diverse onderdelen. Denk daarbij aan armaturen, toiletzittingen of closetpotten die defect of gebroken zijn. In bijzondere gevallen worden ook de voegen in tegelwanden hersteld en de installaties gedesinfecteerd.


Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?