Grootkeukenonderhoud


Een keuken, hoe groot of klein ook, is een ideale plek voor bacteriën en schimmels. Professionele keukengebruikers zijn op de hoogte van de HACCP eisen. Om de keuken echt perfect schoon te houden is een periodieke dieptereiniging essentieel.

Neem eens contact op met de specialistische keukenreinigers van VLS Multiservice, en u weet gelijk wat wij bedoelen met een krachtige aanpak. Het schoonmaken van keukens vraagt om een gedegen en professionele werkwijze. Hygiëne is voor een verantwoorde maaltijdbereiding immers letterlijk van levensbelang!

VLS Multiservice is uw betrouwbare partner bij de volledige laagfrequente diepreiniging en desinfectie van professionele keukens. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strengste eisen. Alle moeilijk bereikbare plekken worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van vet en vuil.

Deze VLS Multiservice methodiek omvat onder meer:

  • De verwijdering van vuil, vetresten, koolaanslag en kalk; 
  • Het reinigen en desinfecteren van werkvlakken, motorruimten, afsluitrubbers en verwarmingselementen; 
  • Het reinigen van vloeren, goten en putemmers.


Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?