Special projects

 

Een goed georganiseerde werkomgeving heeft een positief effect op de productiviteit van uw organisatie of instelling. Uw klanten of bewoners komen er graag, men voelt zich er veilig en prettig. Ze is uitnodigend, hygiënisch, representatief, veilig en efficiënt vormgegeven en dit vereist ‘speciale aandacht’. 

Multifunctioneel inzetbaar...

Onze formule ‘special projects’ helpt u aan de werk- of woonomgeving die past bij uw type organisatie, zodat u zich bezig kunt houden met uw primaire proces. Wij dragen zorg voor de organisatie van uw facilitaire voorzieningen. Of het nu gaat om een volledige schoonmaak- of aanpassing van een woning in een zorginstelling of voor een opleveringsschoonmaak voor uw nieuwe gebouw of de totale inrichting ervan, wij staan voor u klaar, met onder andere;

 

·          Vervanging van uw vloerbedekking:  

Onze opgeleide specialisten kunnen niet alleen de reiniging van uw vloerbedekking geheel voor haar rekening nemen, maar informeren u tijdig over deels- of volledige vervanging van tapijt(tegels), linoleum, pvc of een ander vorm van vloerbedekking. Wij maken graag een gedegen advies- en vervangingsplan voor u op maat en zorgen dat u er weer verzorgd bij zit!

·          Plafonds & Wanden;
Een nieuw pand, andere indeling of een nieuwe stijl kunnen wij planmatig voor u inzichtelijk maken en realiseren. Wij bouwen van metalstud tot vol- kern systeemwanden. Ook uw plafond kan na jaren van opknapbeurten wel eens toe zijn aan vervanging. Dit verzorgen wij voor u zonder verdere kopzorgen!

·          Verlichting;  

Onvoldoende of juist te veel (werkplek)verlichting kan leiden tot minder goede prestaties van uw medewerkers. Omdat armaturen vervuilen en de lichtopbrengst van lampen vermindert, vergt het kunstlicht onderhoud en kunnen wij zorgdragen voor planmatig onderhoud of volledige vervanging conform een specifiek op maat gemaakt plan.

·          Advies & Bemiddeling;

Door onze jarenlange expertise op diverse facilitaire vraagstukken kunnen wij onze selecte groep van leveranciers aanspreken en hieruit een advies voor u opstellen. Onze bemiddeling waarmee u totaal ontzorgt wordt is haast als vanzelfsprekend maar onderdeel van onze service!

 

Onze formule ‘’special projects’’ biedt klanten een volledige oplossing aan voor alle facilitaire behoeften! Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?