Ultrasoon reiniging


"Kunstlicht is in elke werkomgeving te vinden. Onvoldoende of juist te veel licht kan leiden tot minder goede prestaties van uw medewerkers. Voor een perfecte verlichting op de werkplek heeft onze specialiste afdeling VLS Multiservice een aparte dienstverlening: planmatig lichtonderhoud."

 

Wat licht voor je doet:

Mensen realiseren zich soms niet welke rol licht speelt in ons dagelijks leven. Licht heeft veel invloed op het welzijn van de mensen. In iedere ruimte waar mensen zich bevinden, is licht buitengewoon belangrijk. Door het afnemen van lichtsterkte worden mensen sneller moe, daalt de concentratie en daarmee dalen ook de prestaties. Probeer maar eens te lezen bij weinig licht! Kortom: licht bepaalt mede hoe wij ons mentaal en fysiek voelen!

 

Slimme ondernemers:

Er wordt nog wel eens makkelijk gedaan over het ‘vervangen van lampjes'. Een slimme ondernemer of oplettende onderhoudsdienst weet echter dat het steeds weer vervangen van een enkele kapotte lamp een grote kostenpost is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verouderde lampen die nog wel branden, maar een verminderde lichtopbrengst hebben en meer energie verbruiken.


VLS in de spotlights:

VLS Schoonmaak heeft een krachtige planmatige aanpak ontwikkeld die u helpt bouwen aan een duurzaam resultaat. Planmatig lichtonderhoud- of groepsremplace staat voor het preventief groepsgewijs vervangen van lichtbronnen binnen uw gebouw of bedrijf. De specialisten van VLS Multiservice maken de lichtarmaturen schoon en vervangen Tl-buizen of halogeenlampen. Deze buizen en/of lampen kunnen wij leveren tegen zéér gunstige prijzen. Oude lampen worden afgevoerd volgens de geldende milieueisen, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft.


Krachtige aanpak verdient zichzelf terug:

De kosten worden inzichtelijk en budgetteerbaar gemaakt. U hebt inzicht in uw onderhoudskosten, voor nu maar ook voor meerdere jaren. Veel gerenommeerde bedrijven zien een planmatige aanpak van lichtonderhoud door VLS als een efficiënt middel van kostenreductie.


Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?