Nieuws


Eet je liever aan je bureau dan op het toilet?

18 feb 2018


OMGEVING EN HYGIENE

Spullen op kantoor zijn smeriger dan je denkt. Vooral het toetsenbord, de muis, telefoon en koffiemok bevatten veel bacteriën. Ziek word je er niet meteen van, maar een keer extra schoonmaken kan geen kwaad. Sommige mensen leven op hun werkplek. Ze peuzelen de lunch op achter hun computer, eten de hele dag snoepjes en zijn ondertussen aan het bellen, typen en muizen. De enige keer dat ze in beweging komen, is om een kopje koffie bij de automaat te halen.

GEMAKZUCHT

Het bureau afnemen met een doekje is er vaak niet bij. Maar een simpele verkoudheid of de griep kan wel door virussen worden overgedragen via besmette voorwerpen of oppervlakken. En daarvan zijn er genoeg op werkplekken. Een enkel virus kan binnen vier uur de halve kantoorruimte besmetten, bleek uit onderzoek van het RIVM.

WAAROM VLS SCHOONMAAK?

U als opdrachtgever weet dat het soms maar om 1 ding draait en dat is dat het “Gewoon Lekker Schoon” is. Uiteraard maken wij gebruik van de nieuwste technieken en doen dit conform de laatste milieu- en kwaliteitseisen. U mag van VLS als innovatief en familiair schoonmaakbedrijf verwachten dat wij juist dat voor u verzorgen en daardoor net iets meer aandacht hebben voor het eindresultaat


 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?