Glansrijke Formule..             
 

Een schoonmaakbedrijf heeft honderden mensen in dienst die op tientallen locaties hun werk verrichten. Eigenlijk moeten we dan ook spreken van een schoonmaakorganisatie, want organiseren is de kern van ons werk. De uitvoering van taken bij de opdrachtgever is óók organiseren.

Dat doen we via een uniek systeem, het VLS-schoonmaaksysteem, waarbij de basis wordt gevormd door een strikte scheiding in twee hoofdtaken: dagelijks en periodiek onderhoud.

Voor het dagelijks onderhoud hanteert VLS het zelf ontwikkelde 1-2-3 systeem. Daarbij staat de 1 voor interieur, 2 voor sanitair en de 3 voor vloeren.

Vanzelfsprekend maakt VLS gebruik van de meest moderne, milieusparende schoonmaakmiddelen en –apparatuur. Deze worden gemerkt met het 1-2-3 systeem. Dit helpt de schoonmakers bij het uitvoeren van hun taak. Die taakverdeling wordt ondersteund met een introductiecursus en een vakkundige begeleiding.

Voor het periodiek onderhoud, zoals het grondig reinigen van vloeren, wanden en sanitaire groepen, hanteert VLS een strakke en inzichtelijke planning. Hiervoor zet VLS, indien mogelijk, periodiek-units in. Dit zijn teams van goed opgeleide professionals, uitgerust met de meest moderne voertuigen, middelen, machines en materialen.

De schoonmaakdiensten van VLS staan onder leiding van een goed en gemotiveerd middenkader. De schakel tussen de opdrachtgever en het uitvoerend personeel. Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!
  
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?