Kristalheldere Gedachte 


Voor een opdrachtgever telt vooral de zekerheid dat gemaakte afspraken worden uitgevoerd, dat is de kern voor elke vorm van zaken doen. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat die afspraken goed worden vastgelegd en terecht komen bij degene die voor de uitvoering zorgen.

Bij schoonmaken kan dat alleen als aan het proces een gedegen voorbereiding vooraf is gegaan. Om die reden is de filosofie van VLS: “Werkvoorbereiding, het leeuwendeel van de kwaliteitszorg”.

Vandaar dat zeer grote zorg wordt besteed aan de werkvoorbereiding en het gehele uitvoeringsproces volgens de ISO-norm is gecertificeerd. Bovendien vormt het kwaliteitsmeetsysteem van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) een geïntegreerd onderdeel van de procedures.

VLS beperkt zich niet alleen tot woorden, maar zet voornemens om in daden. De vertaling van een kristalheldere gedachte ten dienste van onze opdrachtgevers!Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?