Gewoon lekker schoon..


Door terug te keren naar de basis waar het eigenlijk om gaat beginnen wij altijd met een doordacht plan van aanpak, de juiste schoonmaakhandelingen vakkundig en controleerbaar uit te voeren, in een juiste prijs - kwaliteitsverhouding. Vóór aanvang van de werkzaamheden maken we een gedegen inventarisatie en dragen zorg voor planning, gebouwroute, instructie en werkprogramma’s. Want werkvoorbereiding is het leeuwendeel van onze kwaliteitszorg maar vooralsnog kijken wij bij VLS naar de basis van onze dienstverlening.

VLS is een transparante organisatie. Het gehele operationele proces is controleerbaar en wordt ondersteund door onze servicedesk. Die is toegankelijk voor zowel onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers. Want: Schoonmaken is een vak, óns vak!

Het gehele proces bestaat uit drie speerpunten. Deze elementen vormen de basis voor de meest ideale en overzichtelijke wijze van schoonhouden;

Optimale Samenwerking
Glansrijke Formule
Kristalheldere Gedachte

VLS is lid van de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten OSB, de Vereniging Schoonmaak Research VSR en de Vereniging Contamination Control Nederland VCCN. De vakopleidingen worden verzorgd door het opleidingsinstituut voor de schoonmaakbranche SVS.


Voor overige vragen over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via 078-6191919 of klik hier om een vrijblijvende offerte te ontvangen!

 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?