Nieuws


Jongeren halen neus op voor schoonmaakwerk?

20 feb 2018


ONDERZOEK

Het CPB heeft onderzoek gedaan naar wat jongeren zoeken in een bijbaan. Hieruit blijkt dat zeven op de tien jongeren een leuke baan verkiezen boven een topsalaris. Verder vinden jongeren nieuwe dingen leren het allerbelangrijkste bij de keuze voor een nieuwe baan. Salaris staat op de tweede plaats, gevolgd door duidelijkheid over wat de werkgever van ze verwacht. Kortom, jongeren willen meer dan alleen een goed salaris. Het is dus belangrijk om jongeren duidelijk te maken waarom het zo leuk is om voor een schoonmaakbedrijf te werken en wat zij allemaal bij VLS kunnen leren.

SAMENWERKEN IS SAMEN PARTICIPEREN

Een belangrijk onderdeel binnen de schoonmaakbranche is participatie. Opdrachtgevers vragen nadrukkelijk om inzet van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door samenwerking met sociale partners geeft VLS invulling aan deze wens. Wij zorgen met een jobcoach voor de begeleiding van de betrokken medewerkers.

LVG EN BBL INSTROOM

Om participaties verder invulling te geven biedt VLS ook stageplekken aan voor LVG-jongeren. Deze stageplekken hebben als doel om werkervaring op te doen en door te groeien naar een functie bij VLS of een van onze bedrijfsonderdelen, opdrachtgevers of zelfs leveranciers. VLS is trots op het feit dat we onze bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de schoonmaakbranche.


 
« Terug
 
VLS Barometer

De VLS Barometer is een kwaliteitsmeetinstrument speciaal ontwikkeld voor onze bestaande klanten. Mocht u nog geen klant zijn van VLS dan kunt u deze als kwaliteitscriterium gebruiken.

Interesse? Vul dan de VLS Barometer hier in.

VLS on tour
Schoonmaakpoll

Wat vindt u na het schoonmaken belangrijk?